Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
80 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazit kurzy v celé ČR

Filtrovat výběr podle

Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do

Doporučené kurzy v kategorii

Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
27. 8. 2019
Brno-město
Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba cukrářských produktů
Obsah kurzu: Kvalita vstupních surovin Pečivárenská jakost pšeničné mouky Technologie výroby muffin a cup cake Technologie výroby cheesecak Vady cukrářských výrobků Praxe: Praktická výroba muffin s…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Další kurzy

Složitá obsluha hostů profesní kvalifikace 65-008-H
Kurz probíhá intenzivní denní výukou 8,30 - 15,35 hodin, celková hodinová dotace je 152 hodin, které jsou rozděleny na část teoretickou, a část praktickou. V teoretické výuce se frekventanti seznámí…
Rekvalifikační kurz
23. 4. 2019
Brno-město
Příprava pokrmů studené kuchyně víkendový kurz
Kurz probíhá denní výukou, obsahem jak teoretické výuky, tak i odborný výcvik. Teoretická výuka zahrnuje přípravu produktů běžné studené kuchyně, přípravu, úpravu a aranžování pokrmů pro slavnostní…
Akreditovaný kurz
27. 4. 2019
Brno-město
CHOCOLATE PRALINES & TRUFFLES
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho Čokoládové workshopu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner. Workshop je zaměřený pro mírně pokročilé. Během 6-ti…
Neakreditovaný kurz
11. 5. 2019
Výroba sýrů pro začátečníky
OBSAH: Teorie: mléko jako surovina pro výrobu čerstvých sýrů stanovení syřitelnosti mléka zpracování sýřeniny solení sýrů jakostní parametry čerstvých sýrů Praxe: praktická část bude zaměřena na…
Neakreditovaný kurz
14. 5. 2019
Brno-město
Příprava minutek profesní kvalifikace 65-004-H víkendový přípravný kurz
Kurz probíhá o víkendovou formou a je přípavou k profesní zkoušce. Teoretická výuka zahrnuje volbu postupu práce, selekce potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, sestavování jídelního…
Profesní zkouška
18. 5. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
23. 5. 2019
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
31. 5. 2019
Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a…
Neakreditovaný kurz
5. 6. 2019
Brno-město
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
8. 6. 2019
Blansko
Barman profesní kvalifikace 65-009-H
Specializační kurz barman, je rekvalifikace, probíhá jeden týden denní intenzivní výukou. Rozsah kurzu je 40 hodin, které probíhají za barovými pulty, kde se frekventanti naučí míchat v šejkru,…
Rekvalifikační kurz
17. 6. 2019
Brno-město
Úvod do degustace
Kurz je určen milovníkům vína, ale také lidem, kteří s vínem denně pracují. Účastníci kurzu získají širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína, naučí se rozeznávat základní chutě a vůně vína…
Neakreditovaný kurz
19. 6. 2019
Brno-město
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
20. 6. 2019
1 2 3 4 5

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé


Potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás.