Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
74 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazit kurzy v celé ČR

Filtrovat výběr podle

Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do

Doporučené kurzy v kategorii

Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
21. 2. 2019
Brno-město
Výroba cukrářských produktů
Obsah kurzu: Kvalita vstupních surovin Pečivárenská jakost pšeničné mouky Technologie výroby muffin a cup cake Technologie výroby cheesecak Vady cukrářských výrobků Praxe: Praktická výroba muffin s…
Neakreditovaný kurz
1. 3. 2019
Brno-město
Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Další kurzy

Výroba jemného pečiva - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace - Výroba jemného pečiva (dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
4. 1. 2019
Brno-město
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Porážka a konečná úprava těl jatečných…
Rekvalifikační kurz
4. 1. 2019
Brno-město
Složitá obsluha hostů profesní kvalifikace 65-008-H
Kurz probíhá intenzivní denní výukou 8,30 - 15,35 hodin, celková hodinová dotace je 152 hodin, které jsou rozděleny na část teoretickou, a část praktickou. V teoretické výuce se frekventanti seznámí…
Rekvalifikační kurz
7. 1. 2019
Brno-město
Dort Pavlova a Modelování květin
Kdo by v dnešní době neznal dort Pavlova? Vidíme jej všude od kaváren po blogy známých foodblogerek. Upéct si jej doma vyžaduje trošku zkušenosti od cukrářů, kteří dort Pavlova už dříve pekli. Proto…
Neakreditovaný kurz
10. 1. 2019
Brno-město
Barista - profesní kurz
Určen všem, kteří milují kávu a mají zájem o bližší poznání procesu proměny kávového zrnka z nepraženého v pražené. Účastníci se seznámí s rozdíly mezi „správně a nesprávně – zdravě a nezdravě“…
Akreditovaný kurz
14. 1. 2019
Brno-město
Výroba chleba z kvasu
Obsah: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v…
Neakreditovaný kurz
18. 1. 2019
Brno-město
Král steaku s Tomášem
Umíte poznat dobře vyzrálé maso pro kvalitní steak? Jak maso správně připravit, aby zážitek byl dokonalý? Masterchef Miroslav Husák Vám poradí, jak maso vybrat a  připravit. Ukáže Vám, jak na to,…
Neakreditovaný kurz
25. 1. 2019
Tradiční koláče
Zímní čas přímo vybízí k hutným a poctivým koláčům, které zahřejí nejen na těle i duši. V tomto krásném období jsme pro Vás připravili kurz pečení tradičních koláčů v moderním pojetí. Naučíme Vás…
Neakreditovaný kurz
26. 1. 2019
Zpracování masa a výroba masných výrobků
Obsah kurzu Produkce a spotřeba masa v ČR Jakost masa a parametry jakosti, metody hodnocení jakosti, odchylky Legislativa - právní předpisy ČR a EU Jatečnictví (včetně zpeněžování) Bourání masa…
Neakreditovaný kurz
29. 1. 2019
Brno-město
Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a…
Neakreditovaný kurz
30. 1. 2019
Brno-město
CHOCOLATE PRALINES & TRUFFLES
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho Čokoládové workshopu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner. Workshop je zaměřený pro mírně pokročilé. Během 6-ti…
Neakreditovaný kurz
2. 2. 2019
Úvod do degustace
Kurz je určen milovníkům vína, ale také lidem, kteří s vínem denně pracují. Účastníci kurzu získají širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína, naučí se rozeznávat základní chutě a vůně vína…
Neakreditovaný kurz
6. 2. 2019
Brno-město
1 2 3 4 5

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé


Potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás.