Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
80 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazit kurzy v celé ČR

Filtrovat výběr podle

Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do

Doporučené kurzy v kategorii

Výroba cukrářských produktů
Obsah kurzu: Kvalita vstupních surovin Pečivárenská jakost pšeničné mouky Technologie výroby muffin a cup cake Technologie výroby cheesecak Vady cukrářských výrobků Praxe: Praktická výroba muffin s…
Neakreditovaný kurz
1. 3. 2019
Brno-město
Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
11. 3. 2019
Brno-město
Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Další kurzy

Barista
Pod vedením certifikovaného baristy Martina Trtílka se účastníci budou moci seznámit s technologiemi a údržbou, se seřízením mlýnku a kávovaru. Dozví se o historii kávy a jejím rozdělení a rozpoznání…
Akreditovaný kurz
25. 2. 2019
Vyškov
Sommelier kadet
Kurzem vás provede Jiří Sup-certifikovaný Sommelier v České republice i v zahraničí, který se bude věnovat historii pěstování révy vinné, dále výrobě vína a vinařské legislativě (VOC- víno originální…
Neakreditovaný kurz
4. 3. 2019
Vyškov
Základy sommeliérství
Obsah kurzu: historie a význam slova sommelier sommelier a jeho význam a funkce rozdělení vín v ČR a ve světě významné vinařské oblasti ve světě, druhy světových vín (praktická ukázka vín z těchto…
Neakreditovaný kurz
7. 3. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
15. 3. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů víkendový kurz profesní kavlifikace 65-001-H
Kurz probíhá víkendově, teoretická výuka zahrnuje technologii pokrmů, obchodní počty,hygienu potravin, potraviny a výživu, odborný výcvik v naši plně vybevné kuchyni, ve stejném místě, jak učebna…
Profesní zkouška
16. 3. 2019
Barman profesní kvalifikace 65-009-H
Specializační kurz barman, je rekvalifikace, probíhá jeden týden denní intenzivní výukou. Rozsah kurzu je 40 hodin, které probíhají za barovými pulty, kde se frekventanti naučí míchat v šejkru,…
Rekvalifikační kurz
25. 3. 2019
Brno-město
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
30. 3. 2019
Blansko
Kurzy Carvingu
Kurz carvingu pod vedením odborníka Luďka Procházky je zaměřen na získání nových praktických dovedností, které jedinci rozšíří gastronomické obzory a poskytnou mu tak možnost získat lepší uplatnění…
Neakreditovaný kurz
1. 4. 2019
Vyškov
Bar Masterclass
Kurz pod vedením Pavla Hájka je zaměřen na rolling, hard shake, vrstvení (building), či na upseling. Dále se bude věnovat zpracování barového nápojového lístku nebo práci s ledem- vysekávání různých…
Neakreditovaný kurz
9. 4. 2019
Vyškov
Král steaku s Tomášem
Umíte poznat dobře vyzrálé maso pro kvalitní steak? Jak maso správně připravit, aby zážitek byl dokonalý? Masterchef Miroslav Husák Vám poradí, jak maso vybrat a  připravit. Ukáže Vám, jak na to,…
Neakreditovaný kurz
25. 4. 2019
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
26. 4. 2019
Příprava pokrmů studené kuchyně víkendový kurz
Kurz probíhá denní výukou, obsahem jak teoretické výuky, tak i odborný výcvik. Teoretická výuka zahrnuje přípravu produktů běžné studené kuchyně, přípravu, úpravu a aranžování pokrmů pro slavnostní…
Akreditovaný kurz
27. 4. 2019
Brno-město
1 2 3 4 5

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé


Potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás.