Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
91 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 15 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Vinařská akademie I - Kadet
Pro všechny milovníky vína různých profesí, kteří mají zájem se odborně vzdělávat pod vedením zkušených lektorů s večerními prezentacemi vín od vybraných vinařů Obsah kurzu: Réva vinná – rostlina,…
Neakreditovaný kurz
2. 8. 2019
Břeclav
Příprava teplých pokrmů profesní kvalifikace 65-001-H
Teoretická výuka zahrnuje technologii pokrmů, obchodní počty, hygienu potravin, potraviny a výživu. V praktické části jsou účastníci kurzu zařazeni do vybraných restauraci, hotelových restaurací,…
Rekvalifikační kurz
12. 8. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů přípravný kurz k vykonání profesní kavlifikace 65-001-H
Kurz zahrnuje teoretickou výuku technologii pokrmů, obchodní počty,hygienu potravin, potraviny a výživu, Odborný výcvik probíhá v naši plně vybevné kuchyni, ve stejném místě, jak učebna teorie.
Profesní zkouška
13. 8. 2019
Výroba zákusků a dortů - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba zákusků a  dortů (29-007-H), …
Rekvalifikační kurz
23. 8. 2019
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=421
Profesní zkouška
26. 8. 2019
Hodonín
Minimalizace síry ve víně
xid siřičitý je nejúčinnější, je-li přidán ve správný okamžik a v optimálním množství. Také vy si se sírou nevíte někdy rady? Na přání vinařů jsme připravili tento kurz. Přednáší doc. Ing. Mojmír…
Neakreditovaný kurz
3. 9. 2019
Břeclav
Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a…
Neakreditovaný kurz
4. 9. 2019
Brno-město
Výroba restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H …
Rekvalifikační kurz
6. 9. 2019
Brno-město
Příprava pokrmů studené kuchyně - víkendový kurz
Rekvalifikační vzdělávací program – příprava na získání profesní kvalifikace dle zákona 179/2006 Sb. Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky…
Rekvalifikační kurz
6. 9. 2019
Brno-město
Barman profesní kvalifikace 65-009-H
Specializační kurz barman, je rekvalifikace, probíhá jeden týden denní intenzivní výukou. Rozsah kurzu je 40 hodin, které probíhají za barovými pulty, kde se frekventanti naučí míchat v šejkru,…
Rekvalifikační kurz
9. 9. 2019
Brno-město
Výroba zdravých těstovin
Obsah kurzu: Účastníci kurzu se seznámí s novými poznatky ze zpracování mouky na kvalitní těstoviny. V teoretické části si osvětlíme témata jako suroviny, jejich jakost, dávkování, koření, sušení…
Neakreditovaný kurz
10. 9. 2019
Brno-město
Výroba sýrů pro začátečníky
OBSAH: Teorie: mléko jako surovina pro výrobu čerstvých sýrů stanovení syřitelnosti mléka zpracování sýřeniny solení sýrů jakostní parametry čerstvých sýrů Praxe: praktická část bude zaměřena na…
Neakreditovaný kurz
12. 9. 2019
Brno-město
Výroba běžného a jemného pečiva
Obsah kurzu: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Mlynářské technologie Pekařská jakost pšeničné mouky Princip kynutí a kvalita lepku Mýty o…
Neakreditovaný kurz
12. 9. 2019
Brno-město
Zpracování masa a výroba masných výrobků
Obsah kurzu: Jatečnictví (základní operace a jejich význam na jakostní parametry) Bourání masa (zejména třídění pro masnou výrobu) Chlazení a zmrazování masa (význam podmínek úchovy při zpracování a…
Neakreditovaný kurz
18. 9. 2019
Brno-město
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
26. 9. 2019
Kurz studené kuchyně
Účastníci se pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky z kuchařského studia v Pelhřimově budou věnovat přípravě pokrmů studené kuchyně. Kurz je je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou.…
Neakreditovaný kurz
30. 9. 2019
Vyškov
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé