Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
85 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a…
Neakreditovaný kurz
5. 6. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
6. 6. 2019
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
8. 6. 2019
Blansko
Vinařská akademie II - Vinařství ČR
Pro všechny milovníky vína různých profesí, kteří mají zájem se odborně vzdělávat pod vedením zkušených lektorů s večerními prezentacemi vín od vybraných vinařů OBSAH KURZU: Vinařské oblasti a…
Neakreditovaný kurz
14. 6. 2019
Břeclav
Barman profesní kvalifikace 65-009-H
Specializační kurz barman, je rekvalifikace, probíhá jeden týden denní intenzivní výukou. Rozsah kurzu je 40 hodin, které probíhají za barovými pulty, kde se frekventanti naučí míchat v šejkru,…
Rekvalifikační kurz
17. 6. 2019
Brno-město
Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Jedinečný kurz, kterým Vás provede Lukáš Rudolfský, jehož vinařství má certifikaci Demeter, a proto je tím nejlepším, který může předat své zkušenosti a znalosti přímo z praxe. Součástí přednášky je…
Neakreditovaný kurz
18. 6. 2019
Břeclav
Úvod do degustace
Kurz je určen milovníkům vína, ale také lidem, kteří s vínem denně pracují. Účastníci kurzu získají širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína, naučí se rozeznávat základní chutě a vůně vína…
Neakreditovaný kurz
19. 6. 2019
Brno-město
Vinařská akademie I - Kadet
Pro všechny milovníky vína různých profesí, kteří mají zájem se odborně vzdělávat pod vedením zkušených lektorů s večerními prezentacemi vín od vybraných vinařů Obsah kurzu: Réva vinná – rostlina,…
Neakreditovaný kurz
2. 8. 2019
Břeclav
Příprava teplých pokrmů profesní kvalifikace 65-001-H
Teoretická výuka zahrnuje technologii pokrmů, obchodní počty, hygienu potravin, potraviny a výživu. V praktické části jsou účastníci kurzu zařazeni do vybraných restauraci, hotelových restaurací,…
Rekvalifikační kurz
12. 8. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů přípravný kurz k vykonání profesní kavlifikace 65-001-H
Kurz zahrnuje teoretickou výuku technologii pokrmů, obchodní počty,hygienu potravin, potraviny a výživu, Odborný výcvik probíhá v naši plně vybevné kuchyni, ve stejném místě, jak učebna teorie.
Profesní zkouška
13. 8. 2019
Minimalizace síry ve víně
xid siřičitý je nejúčinnější, je-li přidán ve správný okamžik a v optimálním množství. Také vy si se sírou nevíte někdy rady? Na přání vinařů jsme připravili tento kurz. Přednáší doc. Ing. Mojmír…
Neakreditovaný kurz
3. 9. 2019
Břeclav
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z limetkové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
19. 9. 2019
Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
19. 9. 2019
Brno-město
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
26. 9. 2019
Kurz studené kuchyně
Účastníci se pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky z kuchařského studia v Pelhřimově budou věnovat přípravě pokrmů studené kuchyně. Kurz je je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou.…
Neakreditovaný kurz
30. 9. 2019
Vyškov
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
4. 10. 2019
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé