Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Kuchař


Pokud zvolíte doplnění kvalifikace nebo rekvalifikační kurz pro kuchaře, naučíte se připravovat pokrmy studené i teplé kuchyně i racionální výživy, osvojíte si přípravu českých i mezinárodních receptů. Získáte potřebnou orientaci v sortimentu potravin a nápojů a využívání jednotlivých surovin při přípravě pokrmů. Absolventi rekvalifikačního kurzu kuchař se seznámí také s dodržováním hygieny v gastronomickém provozu, naučí se pokrmy uchovávat podle předpisů. Součástí většiny kurzů jsou i základní techniky odbytu a obsluhy hostů, nebo sestavování jídelních lístků včetně cenových kalkulací. Absolventi se uplatní při výkonu povolání kuchaře nejčastěji v pozici zaměstnance stravovacích provozů. Na základě rekvalifikačního osvědčení je možné i vlastní podnikání.

V kategorii Kuchař je aktuálně
13 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 5 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Příprava teplých pokrmů přípravný kurz k vykonání profesní kavlifikace 65-001-H
Kurz zahrnuje teoretickou výuku technologii pokrmů, obchodní počty,hygienu potravin, potraviny a výživu, Odborný výcvik probíhá v naši plně vybevné kuchyni, ve stejném místě, jak učebna teorie.
Profesní zkouška
5. 10. 2019
Příprava teplých pokrmů - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
18. 10. 2019
Brno-město
Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
4. 11. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů - denní kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-004-H Příprava minutek
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=422
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Profesní kvalifikace 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=421
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Výroba trvanlivého pečiva
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 17 hodin teorie a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Příprava pokrmů studené kuchyně - víkendový kurz
Rekvalifikační vzdělávací program – příprava na získání profesní kvalifikace dle zákona 179/2006 Sb. Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-001-H Příprava teplých pokrmů
Bližší informace viz: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=418
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Přírava teplých pokrmů
Obsah kurzu: Bezpečnost práce, hygiena a nakládání s inventářem Gastronomická pravidla Skladové hospodářství Příprava výrobků běžné teplé kuchyně Příprava moučníků a teplých nápojů
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Příprava minutek - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava minutek (65-004-H), (dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé