Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Vzdělávací kurzy: Kurzy vaření | Jihomoravský kraj


Je jedno, zda chcete vařit profesionálně v restauraci nebo doma pro zábavu. S doplňkovými kurzy z kategorie Vaření se naučíte vyrábět cukrářské dorty či makronky, připravovat omáčky, ryby, steaky, pizzu nebo sushi, vyrobit si vlastní sýr či domácí těstoviny, zpracovávat plody moře. Lákají vás zahraniční speciality? Vyberte si kurz italské, francouzské či vietnamské kuchyně. Kurzy Carvingu vás naučí z ovoce či zeleniny vytvářet umělecká díla, kterými oslníte. Nabízené kurzy jsou otevřené všem zájemcům, od začátečníků po pokročilé. Pokud se gastronomii chcete věnovat naplno a hledáte rekvalifikaci, navštivte kategorii Kuchař nebo Cukrář/Pekař. Na základě rekvalifikačního osvědčení je možné rozjet i vlastní podnikání.

Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Kurzy vaření je aktuálně
19 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 6 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
23. 11. 2019
Blansko
VÁNOČNÍ CUKROVÍ S RADMILOU
Připravte si letos vánoční pohoštění v novém hávu!
Neakreditovaný kurz
29. 11. 2019
TRADIČNÍ PERNÍKY S PETROU BURIANOVOU
Provoňte svůj dům tou nejkrásnější perníkovou vůní a přijďte se naučit péct perníky podle vychytaného a do detailů propracovaného receptu „pečící právničky“ Petry Burianové Instagram: #bududub!
Neakreditovaný kurz
1. 12. 2019
Brno-město
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
12. 12. 2019
Dort Pavlova a Modelování květin
Kdo by v dnešní době neznal dort Pavlova? Vidíme jej všude od kaváren po blogy známých foodblogerek. Upéct si jej doma vyžaduje trošku zkušenosti od cukrářů, kteří dort Pavlova už dříve pekli. Proto…
Neakreditovaný kurz
19. 12. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z limetkové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
9. 1. 2020
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
10. 1. 2020
MIRROR GLAZE CAKE
Naučte se péct a hlavně zdobit dorty podle netradiční a inovativní metody profesionální cukrářky - oceňované mistryně v oboru - Radmily Čermákové a překvapte své blízké dortem s puncem luxusu!…
Neakreditovaný kurz
16. 1. 2020
Brno-město
Král steaku s Filipem
Umíte poznat dobře vyzrálé maso pro kvalitní steak? Jak maso správně připravit, aby zážitek byl dokonalý? Chef Filip Matoušek Vám poradí, jak maso vybrat a  připravit. Ukáže Vám, jak na to, aby se…
Neakreditovaný kurz
7. 2. 2020
FAULT CAKE
Chcete ukázat svým blízkým, jaké báječné a neokoukané varianty ve zdobení dortů lze vytvořit a nechcete tvořit dorty, jako mají všichni ostatní? Pak je tento kurz právě pro Vás! Buďte trendy ve Vašem…
Neakreditovaný kurz
3. 4. 2020
Brno-město
SVATEBNÍ DVOUPATROVÉ DORTY Luxusní dorty na svatbu!
Přijďte na náš nově vypsaný workshop zvýšit úroveň Vašeho cukrářského umění a naučte se pod exkluzivním vedením profesionální cukrářky Radmily Čermákové vytvořit dort, který se stane ozdobou každé…
Neakreditovaný kurz
17. 4. 2020
Brno-město
Výroba zdravých těstovin
Obsah kurzu: Účastníci kurzu se seznámí s novými poznatky ze zpracování mouky na kvalitní těstoviny. V teoretické části si osvětlíme témata jako suroviny, jejich jakost, dávkování, koření, sušení…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba sýrů pro začátečníky
OBSAH: Teorie: mléko jako surovina pro výrobu čerstvých sýrů stanovení syřitelnosti mléka zpracování sýřeniny solení sýrů jakostní parametry čerstvých sýrů Praxe: praktická část bude zaměřena na…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
ZÁŽITKOVÉ VAŘENÍ
Kurz zdravého stravování - pro ty, kteří nemají čas někam chodit. Vařit budeme ve vaší kuchyni, v čase, který vám vyhovuje. Veškeré ingredienci si přivezu. Probereme spolu základy zdravého stravování…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Hodonín
Výroba chleba z kvasu
Obsah: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé