Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Vzdělávací kurzy: Kurzy vaření | Jihomoravský kraj


Je jedno, zda chcete vařit profesionálně v restauraci nebo doma pro zábavu. S doplňkovými kurzy z kategorie Vaření se naučíte vyrábět cukrářské dorty či makronky, připravovat omáčky, ryby, steaky, pizzu nebo sushi, vyrobit si vlastní sýr či domácí těstoviny, zpracovávat plody moře. Lákají vás zahraniční speciality? Vyberte si kurz italské, francouzské či vietnamské kuchyně. Kurzy Carvingu vás naučí z ovoce či zeleniny vytvářet umělecká díla, kterými oslníte. Nabízené kurzy jsou otevřené všem zájemcům, od začátečníků po pokročilé. Pokud se gastronomii chcete věnovat naplno a hledáte rekvalifikaci, navštivte kategorii Kuchař nebo Cukrář/Pekař. Na základě rekvalifikačního osvědčení je možné rozjet i vlastní podnikání.

Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Kurzy vaření je aktuálně
14 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 6 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
23. 11. 2019
Blansko
VÁNOČNÍ CUKROVÍ S RADMILOU
Připravte si letos vánoční pohoštění v novém hávu!
Neakreditovaný kurz
29. 11. 2019
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
12. 12. 2019
Dort Pavlova a Modelování květin
Kdo by v dnešní době neznal dort Pavlova? Vidíme jej všude od kaváren po blogy známých foodblogerek. Upéct si jej doma vyžaduje trošku zkušenosti od cukrářů, kteří dort Pavlova už dříve pekli. Proto…
Neakreditovaný kurz
19. 12. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z limetkové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
9. 1. 2020
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
10. 1. 2020
Výroba zdravých těstovin
Obsah kurzu: Účastníci kurzu se seznámí s novými poznatky ze zpracování mouky na kvalitní těstoviny. V teoretické části si osvětlíme témata jako suroviny, jejich jakost, dávkování, koření, sušení…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba sýrů pro začátečníky
OBSAH: Teorie: mléko jako surovina pro výrobu čerstvých sýrů stanovení syřitelnosti mléka zpracování sýřeniny solení sýrů jakostní parametry čerstvých sýrů Praxe: praktická část bude zaměřena na…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
ZÁŽITKOVÉ VAŘENÍ
Kurz zdravého stravování - pro ty, kteří nemají čas někam chodit. Vařit budeme ve vaší kuchyni, v čase, který vám vyhovuje. Veškeré ingredienci si přivezu. Probereme spolu základy zdravého stravování…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Hodonín
Výroba chleba z kvasu
Obsah: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Kurz studené kuchyně
Děláte rodinné oslavy? Chystáte rádi pohoštění pro přátele? Chcete se zdokonalit v přípravě studené kuchyně? Přijdte k nám!
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Přírava teplých pokrmů
Obsah kurzu: Bezpečnost práce, hygiena a nakládání s inventářem Gastronomická pravidla Skladové hospodářství Příprava výrobků běžné teplé kuchyně Příprava moučníků a teplých nápojů
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé