Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Řezník/uzenář | Jihomoravský kraj


Pokud zvolíte doplnění kvalifikace nebo rekvalifikační kurz pro řezníky a uzenáře, získáte dovednosti z oblasti bourání masa a zpracování masa i masných výrobků. Základem je schopnost dělit a vykosťovat maso, třídit jednotlivé druhy zpracovávaného masa pro výsek a výrobu a také skladovat a konzervovat maso. Absolvent rekvalifikace umí také obsluhovat strojní a technologické vybavení bourárny a provádět hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech. Uplatnění po rekvalifikaci lze nalézt u zpracovatelů masa a také v obchodních řetězcích.

V kategorii Řezník/uzenář je aktuálně
8 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 2 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Zpracování masa a výroba masných výrobků
Obsah kurzu: Jatečnictví (základní operace a jejich význam na jakostní parametry) Bourání masa (zejména třídění pro masnou výrobu) Chlazení a zmrazování masa (význam podmínek úchovy při zpracování a…
Neakreditovaný kurz
18. 9. 2019
Brno-město
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnotícím standardem profesní kvalifikace Výroba masných výrobků a drůbežích…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Bourání masa - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Bourání masa (29-021-H) dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Porážka a konečná úprava těl jatečných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Balení a expedice masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Balení a expedice masa, králíků,…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Porážení, jatečné opracování a  porcování drůbeže
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnotícím standardem profesní kvalifikace Porážení, jatečné opracování a…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Prodej výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Prodej výsekového masa, masných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Přeprava a ustájení jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace 29-017-H Přeprava a ustájení jatečných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé