Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
91 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 15 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Zpracování masa a výroba masných výrobků
Obsah kurzu: Jatečnictví (základní operace a jejich význam na jakostní parametry) Bourání masa (zejména třídění pro masnou výrobu) Chlazení a zmrazování masa (význam podmínek úchovy při zpracování a…
Neakreditovaný kurz
18. 9. 2019
Brno-město
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
26. 9. 2019
Kurz studené kuchyně
Účastníci se pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky z kuchařského studia v Pelhřimově budou věnovat přípravě pokrmů studené kuchyně. Kurz je je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou.…
Neakreditovaný kurz
30. 9. 2019
Vyškov
Základy sommeliérství
Obsah kurzu: historie a význam slova sommelier sommelier a jeho význam a funkce rozdělení vín v ČR a ve světě významné vinařské oblasti ve světě, druhy světových vín (praktická ukázka vín z těchto…
Neakreditovaný kurz
3. 10. 2019
Brno-město
Buďte IN s vlastními BURGERY
Po Burgerech se na grilovačce vždycky jenom "zapráší" a kdo je umí připravit s láskou a pořádně, tomu všichni uznale lichotí a plácájí ho po rameni. Mistrem Burgerů budete i Vy, naučí Vás to přímo…
Neakreditovaný kurz
11. 10. 2019
CHOCOLATE PRALINES & TRUFFLES
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho Čokoládové workshopu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner. Workshop je zaměřený pro mírně pokročilé. Během 6-ti…
Neakreditovaný kurz
12. 10. 2019
Příprava minutek profesní kvalifikace 65-004-H víkendový přípravný kurz
Kurz probíhá o víkendovou formou a je přípavou k profesní zkoušce. Teoretická výuka zahrnuje volbu postupu práce, selekce potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, sestavování jídelního…
Profesní zkouška
12. 10. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
18. 10. 2019
Brno-město
Složitá obsluha hostů profesní kvalifikace 65-008-H
Kurz probíhá intenzivní denní výukou 8,30 - 15,35 hodin, celková hodinová dotace je 152 hodin, které jsou rozděleny na část teoretickou, a část praktickou. V teoretické výuce se frekventanti seznámí…
Rekvalifikační kurz
21. 10. 2019
Brno-město
Kurz Sommelier
Je nejstarším kurzem tohoto typu v ČR. Dvoutýdenní kurz určený pro pracovníky gastronomie, obchodu, specializované zájemce, ale i milovníky vína. Je ukončen písemnou a praktickou zkouškou před…
Rekvalifikační kurz
21. 10. 2019
Břeclav
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
8. 11. 2019
Příprava pokrmů studené kuchyně víkendový kurz
Kurz probíhá denní výukou, obsahem jak teoretické výuky, tak i odborný výcvik. Teoretická výuka zahrnuje přípravu produktů běžné studené kuchyně, přípravu, úpravu a aranžování pokrmů pro slavnostní…
Akreditovaný kurz
9. 11. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
14. 11. 2019
Oranžová vína
Říká Vám něco Kachetinská metoda či Kvevri? Na to a mnohem více Vám odpoví špičkový lektor Doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D. Součástí přednášky je i degustace 8 vzorků vína.
Neakreditovaný kurz
23. 11. 2019
Břeclav
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
23. 11. 2019
Blansko
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
28. 11. 2019
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé