Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
85 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
26. 9. 2019
Kurz studené kuchyně
Účastníci se pod vedením mistra kuchaře Vladimíra Picky z kuchařského studia v Pelhřimově budou věnovat přípravě pokrmů studené kuchyně. Kurz je je zakončen teoretickou a praktickou zkouškou.…
Neakreditovaný kurz
30. 9. 2019
Vyškov
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
4. 10. 2019
CHOCOLATE PRALINES & TRUFFLES
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho Čokoládové workshopu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner. Workshop je zaměřený pro mírně pokročilé. Během 6-ti…
Neakreditovaný kurz
12. 10. 2019
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
17. 10. 2019
Kurz Sommelier
Je nejstarším kurzem tohoto typu v ČR. Dvoutýdenní kurz určený pro pracovníky gastronomie, obchodu, specializované zájemce, ale i milovníky vína. Je ukončen písemnou a praktickou zkouškou před…
Rekvalifikační kurz
21. 10. 2019
Břeclav
Oranžová vína
Říká Vám něco Kachetinská metoda či Kvevri? Na to a mnohem více Vám odpoví špičkový lektor Doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D. Součástí přednášky je i degustace 8 vzorků vína.
Neakreditovaný kurz
23. 11. 2019
Břeclav
Výroba sýrů pro začátečníky
OBSAH: Teorie: mléko jako surovina pro výrobu čerstvých sýrů stanovení syřitelnosti mléka zpracování sýřeniny solení sýrů jakostní parametry čerstvých sýrů Praxe: praktická část bude zaměřena na…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Sommelier kadet
Kurzem vás provede Jiří Sup-certifikovaný Sommelier v České republice i v zahraničí, který se bude věnovat historii pěstování révy vinné, dále výrobě vína a vinařské legislativě (VOC- víno originální…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Bar Masterclass
Kurz pod vedením Pavla Hájka je zaměřen na rolling, hard shake, vrstvení (building), či na upseling. Dále se bude věnovat zpracování barového nápojového lístku nebo práci s ledem- vysekávání různých…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Kurzy Carvingu
Kurz carvingu pod vedením odborníka Luďka Procházky je zaměřen na získání nových praktických dovedností, které jedinci rozšíří gastronomické obzory a poskytnou mu tak možnost získat lepší uplatnění…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Barista
Pod vedením certifikovaného baristy Martina Trtílka se účastníci budou moci seznámit s technologiemi a údržbou, se seřízením mlýnku a kávovaru. Dozví se o historii kávy a jejím rozdělení a rozpoznání…
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
ZÁŽITKOVÉ VAŘENÍ
Kurz zdravého stravování - pro ty, kteří nemají čas někam chodit. Vařit budeme ve vaší kuchyni, v čase, který vám vyhovuje. Veškeré ingredienci si přivezu. Probereme spolu základy zdravého stravování…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Hodonín
KURZ OSOBNÍ VÝŽIVY
Kurz pro ty, kteří chtějí umět praktikovat zásady zdravé životosprávy v praxi. Teorie + praktické vaření Kurz je rozdělen do dvou dnů
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Hodonín
Kurz SUSHI
Kurz SUSHI je určen nejen pro příznivce japonské kultury, ale pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Lekce bude probíhat v japonské zahradě pod korunami japonských javorů v sídle jazykové…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Příprava pokrmů studené kuchyně víkendový kurz
Kurz probíhá denní výukou, obsahem jak teoretické výuky, tak i odborný výcvik. Teoretická výuka zahrnuje přípravu produktů běžné studené kuchyně, přípravu, úpravu a aranžování pokrmů pro slavnostní…
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé