Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
85 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
NEDĚLNÍ SNÍDANĚ ŠAMPIONŮ Snídaně na exkluzivních sektech MADL
Nechte se námi chvíli hýčkat a vychutnejte si krásné chvíle za přítomnosti špičkových bublinek se skvělými delikatesami! Sekty můžeme konzumovat již od ranních hodin a nedopustíme se společenského…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Kurz pletení vánoček
Účastníci si osvojí znalosti a praktické dovednosti pro pletení vánoček, jejich dohotovení, pečení a balení.
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Znojmo
Gruzie - kolébka světového vinařství
Tématickou přednáškou s degustací 10 vzorků vín z Gruzie provede energická žena Salome Khardzeishvili.
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Barista Junior
Chcete se dozvědět více o přípravě kávy? Naučte se, jak udělat opravdovou kávu s opravdovou chutí, kterou ohromíte nejen svou rodinu, známé či přátele, ale hlavně potěšíte sami sebe.
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Výroba chleba z kvasu
Obsah: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Příprava teplých pokrmů - denní kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Vinařská akademie IV - Speciální technologie, inovace a vize
Čtvrté pokračování vzdělávacího cyklu "Vinařská akademie" pod názvem VINAŘSKÁ AKADEMIE IV - SPECIÁLNÍ TECHNOLOGIE, INOVACE a VIZE Kurz je zaměřený na speciální technologie např. tokajské víno,…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Rekvalifikace Barista / Baristka
Náš rekvalifikační kurz je určený pro všechny, kteří se chtěji ať už formálně, či rekreačně věnovat kávě. Kurz cílíme hlavně na praktickou část, kde si ůčatsníci osvojí připravu kávy, ale i práci s…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba běžného a jemného pečiva
Kurz je určen všem zájemcům, kteří chtějí získat nové informace o zpracování mouky, její kvalitě a podstatě pečení běžného a jemného pečiva, chtějí si rozšířit svoje znalosti a odbornost Pro ty, co…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Barista - profesní kurz
Určen všem, kteří milují kávu a mají zájem o bližší poznání procesu proměny kávového zrnka z nepraženého v pražené. Účastníci se seznámí s rozdíly mezi „správně a nesprávně – zdravě a nezdravě“…
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-004-H Příprava minutek
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=422
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Profesní kvalifikace 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=421
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Školení baristů
Baristický kurz pro profesionály i kávové nadšence. Je možné absolvovat základní kurz, nebo pokročilý kurz, nebo si nechat kurz "ušít" na míru. Kurzy jsou zaměřené na praktické nahlednutí do kávové…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Kurz o víně (Sommelier I)
Máte rádi víno? Teprve začínáte poznávat krásu vína, nejušlechtilejšího nápoje na světě? Máte už o víně základní poznatky a nerozlišujete pouze kategorie CHUTNÁ – NECHUTNÁ? Orientujete se v…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Vinařská akademie III - Vinařství světa
Třetí volné pokračování vzdělávacího cyklu "Vinařská akademie" pod názvem VINAŘSKÁ AKADEMIE III - VINAŘSTVÍ SVĚTA. Kurz je zaměřen na nejvýznamnější světové oblasti a typické odrůdy doplněný o…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Řemeslná výroba perníků
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé