Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
91 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 15 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
VÁNOČNÍ CUKROVÍ S RADMILOU
Připravte si letos vánoční pohoštění v novém hávu!
Neakreditovaný kurz
29. 11. 2019
Dort Pavlova a Modelování květin
Kdo by v dnešní době neznal dort Pavlova? Vidíme jej všude od kaváren po blogy známých foodblogerek. Upéct si jej doma vyžaduje trošku zkušenosti od cukrářů, kteří dort Pavlova už dříve pekli. Proto…
Neakreditovaný kurz
19. 12. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z limetkové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
9. 1. 2020
MASOPUSTNÍ KOLÁČE
Zímní čas přímo vybízí k hutným a poctivým koláčům, které zahřejí nejen na těle i duši. V tomto krásném období jsme pro Vás připravili kurz pečení tradičních koláčů v moderním pojetí. Naučíme Vás…
Neakreditovaný kurz
15. 2. 2020
Brno-město
Sommelier kadet
Kurzem vás provede Jiří Sup-certifikovaný Sommelier v České republice i v zahraničí, který se bude věnovat historii pěstování révy vinné, dále výrobě vína a vinařské legislativě (VOC- víno originální…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Bar Masterclass
Kurz pod vedením Pavla Hájka je zaměřen na rolling, hard shake, vrstvení (building), či na upseling. Dále se bude věnovat zpracování barového nápojového lístku nebo práci s ledem- vysekávání různých…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Kurzy Carvingu
Kurz carvingu pod vedením odborníka Luďka Procházky je zaměřen na získání nových praktických dovedností, které jedinci rozšíří gastronomické obzory a poskytnou mu tak možnost získat lepší uplatnění…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Barista
Pod vedením certifikovaného baristy Martina Trtílka se účastníci budou moci seznámit s technologiemi a údržbou, se seřízením mlýnku a kávovaru. Dozví se o historii kávy a jejím rozdělení a rozpoznání…
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
ZÁŽITKOVÉ VAŘENÍ
Kurz zdravého stravování - pro ty, kteří nemají čas někam chodit. Vařit budeme ve vaší kuchyni, v čase, který vám vyhovuje. Veškeré ingredienci si přivezu. Probereme spolu základy zdravého stravování…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Hodonín
KURZ OSOBNÍ VÝŽIVY
Kurz pro ty, kteří chtějí umět praktikovat zásady zdravé životosprávy v praxi. Teorie + praktické vaření Kurz je rozdělen do dvou dnů
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Hodonín
Kurz SUSHI
Kurz SUSHI je určen nejen pro příznivce japonské kultury, ale pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Lekce bude probíhat v japonské zahradě pod korunami japonských javorů v sídle jazykové…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
NEDĚLNÍ SNÍDANĚ ŠAMPIONŮ Snídaně na exkluzivních sektech MADL
Nechte se námi chvíli hýčkat a vychutnejte si krásné chvíle za přítomnosti špičkových bublinek se skvělými delikatesami! Sekty můžeme konzumovat již od ranních hodin a nedopustíme se společenského…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Kurz pletení vánoček
Účastníci si osvojí znalosti a praktické dovednosti pro pletení vánoček, jejich dohotovení, pečení a balení.
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Znojmo
Gruzie - kolébka světového vinařství
Tématickou přednáškou s degustací 10 vzorků vín z Gruzie provede energická žena Salome Khardzeishvili.
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Barista Junior
Chcete se dozvědět více o přípravě kávy? Naučte se, jak udělat opravdovou kávu s opravdovou chutí, kterou ohromíte nejen svou rodinu, známé či přátele, ale hlavně potěšíte sami sebe.
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Vyškov
Výroba chleba z kvasu
Obsah: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé