Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
85 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Výroba zákusků a dortů
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 8 hodin.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Znojmo
Výroba trvanlivého pečiva
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba perníku
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Základy sommeliérství
Obsah kurzu: historie a význam slova sommelier sommelier a jeho význam a funkce rozdělení vín v ČR a ve světě významné vinařské oblasti ve světě, druhy světových vín (praktická ukázka vín z těchto…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Zpracování masa a výroba masných výrobků
Obsah kurzu Produkce a spotřeba masa v ČR Jakost masa a parametry jakosti, metody hodnocení jakosti, odchylky Legislativa - právní předpisy ČR a EU Jatečnictví (včetně zpeněžování) Bourání masa…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 17 hodin teorie a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba chleba a běžného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 180 hodin (z toho 20 hodin teorie a 160 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 9 výukových modulů a 1…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Znojmo
Výroba zákusků a dortů - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba zákusků a  dortů (29-007-H), …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba jemného pečiva - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace - Výroba jemného pečiva (dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba chleba a běžného pečiva - víkendový
Cílem vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba chleba a běžného pečiva (29-001-H) dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Barman
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Barman (65-009-H) (dle zákona č. 179…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Příprava minutek - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava minutek (65-004-H), (dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Příprava teplých pokrmů - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnotícím standardem profesní kvalifikace Výroba masných výrobků a drůbežích…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Bourání masa - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Bourání masa (29-021-H) dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Porážka a konečná úprava těl jatečných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé