Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
91 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 15 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Příprava teplých pokrmů - denní kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava teplých pokrmů (65-001-H), dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Vinařská akademie IV - Speciální technologie, inovace a vize
Čtvrté pokračování vzdělávacího cyklu "Vinařská akademie" pod názvem VINAŘSKÁ AKADEMIE IV - SPECIÁLNÍ TECHNOLOGIE, INOVACE a VIZE Kurz je zaměřený na speciální technologie např. tokajské víno,…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Rekvalifikace Barista / Baristka
Náš rekvalifikační kurz je určený pro všechny, kteří se chtěji ať už formálně, či rekreačně věnovat kávě. Kurz cílíme hlavně na praktickou část, kde si ůčatsníci osvojí připravu kávy, ale i práci s…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Barista - profesní kurz
Určen všem, kteří milují kávu a mají zájem o bližší poznání procesu proměny kávového zrnka z nepraženého v pražené. Účastníci se seznámí s rozdíly mezi „správně a nesprávně – zdravě a nezdravě“…
Akreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-004-H Příprava minutek
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=422
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Úvod do degustace
Kurz je určen milovníkům vína, ale také lidem, kteří s vínem denně pracují. Účastníci kurzu získají širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína, naučí se rozeznávat základní chutě a vůně vína…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Školení baristů
Baristický kurz pro profesionály i kávové nadšence. Je možné absolvovat základní kurz, nebo pokročilý kurz, nebo si nechat kurz "ušít" na míru. Kurzy jsou zaměřené na praktické nahlednutí do kávové…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Kurz o víně (Sommelier I)
Máte rádi víno? Teprve začínáte poznávat krásu vína, nejušlechtilejšího nápoje na světě? Máte už o víně základní poznatky a nerozlišujete pouze kategorie CHUTNÁ – NECHUTNÁ? Orientujete se v…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Vinařská akademie III - Vinařství světa
Třetí volné pokračování vzdělávacího cyklu "Vinařská akademie" pod názvem VINAŘSKÁ AKADEMIE III - VINAŘSTVÍ SVĚTA. Kurz je zaměřen na nejvýznamnější světové oblasti a typické odrůdy doplněný o…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Řemeslná výroba perníků
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba zákusků a dortů
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 8 hodin.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Znojmo
Výroba trvanlivého pečiva
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba perníku
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené dílčí kvalifikace trvá 6 hodin.…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 17 hodin teorie a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba chleba a běžného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 180 hodin (z toho 20 hodin teorie a 160 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 9 výukových modulů a 1…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Znojmo
Výroba jemného pečiva - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace - Výroba jemného pečiva (dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé