Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
91 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 15 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Výroba chleba a běžného pečiva - víkendový
Cílem vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba chleba a běžného pečiva (29-001-H) dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Barman
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Barman (65-009-H) (dle zákona č. 179…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Příprava minutek - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava minutek (65-004-H), (dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnotícím standardem profesní kvalifikace Výroba masných výrobků a drůbežích…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Bourání masa - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Bourání masa (29-021-H) dle zákona č.…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Porážka a konečná úprava těl jatečných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Složitá obsluha hostů - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Složitá obsluha hostů (65-008-H) (dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Víkendový kurz šití pro začátečníky i pokročilé
2 DENNÍ KURZ - probíhá SO + NE od 9 - 15,30 hod šití jednoho nenáročného oděvu dle výběru Víkendový kurz šití - termín 13.-14.10.2018 (Doporučujeme včasné přihlášení, jelikož kapacita kurzů je…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-001-H Příprava teplých pokrmů
Bližší informace viz: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=418
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Vinařská akademie II - Vinařství ČR
Pro všechny milovníky vína různých profesí, kteří mají zájem se odborně vzdělávat pod vedením zkušených lektorů s večerními prezentacemi vín od vybraných vinařů OBSAH KURZU: Vinařské oblasti a…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Jedinečný kurz, kterým Vás provede Lukáš Rudolfský, jehož vinařství má certifikaci Demeter, a proto je tím nejlepším, který může předat své zkušenosti a znalosti přímo z praxe. Součástí přednášky je…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Břeclav
Kurz studené kuchyně
Děláte rodinné oslavy? Chystáte rádi pohoštění pro přátele? Chcete se zdokonalit v přípravě studené kuchyně? Přijdte k nám!
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Barista - příprava kávy
Máte rádi kávu? Chcete se zdokonalit v její přípravě? Přijďte k nám a my vás naučíme, jak správně vybrat a připravit výbornou kávu!
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Přírava teplých pokrmů
Obsah kurzu: Bezpečnost práce, hygiena a nakládání s inventářem Gastronomická pravidla Skladové hospodářství Příprava výrobků běžné teplé kuchyně Příprava moučníků a teplých nápojů
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba perníků
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba perníků (29- 043-H) (dle zákona…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé