Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
85 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Složitá obsluha hostů - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Složitá obsluha hostů (65-008-H) (dle…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Příprava pokrmů studené kuchyně - denní kurz
Rekvalifikační vzdělávací program – příprava na získání profesní kvalifikace dle zákona 179/2006 Sb. Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifikace 65-001-H Příprava teplých pokrmů
Bližší informace viz: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=418
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Příprava minutek profesní kvalifikace 65-004-H víkendový přípravný kurz
Kurz probíhá o víkendovou formou a je přípavou k profesní zkoušce. Teoretická výuka zahrnuje volbu postupu práce, selekce potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, sestavování jídelního…
Profesní zkouška
otevřený termín
Brno-město
Složitá obsluha hostů profesní kvalifikace 65-008-H
Kurz probíhá intenzivní denní výukou 8,30 - 15,35 hodin, celková hodinová dotace je 152 hodin, které jsou rozděleny na část teoretickou, a část praktickou. V teoretické výuce se frekventanti seznámí…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Kurz studené kuchyně
Děláte rodinné oslavy? Chystáte rádi pohoštění pro přátele? Chcete se zdokonalit v přípravě studené kuchyně? Přijdte k nám!
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Barista - příprava kávy
Máte rádi kávu? Chcete se zdokonalit v její přípravě? Přijďte k nám a my vás naučíme, jak správně vybrat a připravit výbornou kávu!
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a…
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Přírava teplých pokrmů
Obsah kurzu: Bezpečnost práce, hygiena a nakládání s inventářem Gastronomická pravidla Skladové hospodářství Příprava výrobků běžné teplé kuchyně Příprava moučníků a teplých nápojů
Profesní zkouška
otevřený termín
Znojmo
Výroba perníků
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba perníků (29- 043-H) (dle zákona…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba a zpracování modelovací a  marcipánové hmoty
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba a  zpracování modelovací a…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Jednoduchá obsluha hostů
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Jednoduchá obsluha hostů (65-007-H) …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Balení a expedice masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Balení a expedice masa, králíků,…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Porážení, jatečné opracování a  porcování drůbeže
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnotícím standardem profesní kvalifikace Porážení, jatečné opracování a…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Prodej výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Prodej výsekového masa, masných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Přeprava a ustájení jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace 29-017-H Přeprava a ustájení jatečných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé