Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
87 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 15 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do
Prodej výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Prodej výsekového masa, masných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Přeprava a ustájení jatečných zvířat
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace 29-017-H Přeprava a ustájení jatečných…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
Profesní kvalifkace 65-008-H Složitá obsluha hostů
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=405
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Profesní kvalifikace 65-007-H Jednoduchá obsluha hostů
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=63
Profesní zkouška
otevřený termín
Hodonín
Kurz Výroba jemného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 100 hodin (10 výukových modulů po 10 hodinách, z toho 2 hodiny teorie a 8 hodin praxe). Program…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Znojmo
Jednoduchá obsluha hostů profesní kvalifikace 65-007-H
Kurz probíhá intenzivní denní výukou 8,00 - 14,35 hodin, celková hodinová dotace je 120 hodin, které jsou rozděleny na část teoretickou, a část praktickou. V teoretické výuce se frekventanti seznámí…
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé