Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Blansko | Břeclav | Brno-město | Brno-venkov | Hodonín | Vyškov | Znojmo


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
88 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do

Doporučené kurzy v kategorii

Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba cukrářských produktů
Obsah kurzu: Kvalita vstupních surovin Pečivárenská jakost pšeničné mouky Technologie výroby muffin a cup cake Technologie výroby cheesecak Vady cukrářských výrobků Praxe: Praktická výroba muffin s…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Další kurzy

Kurz Výroba jemného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 100 hodin (10 výukových modulů po 10 hodinách, z toho 2 hodiny teorie a 8 hodin praxe). Program…
Rekvalifikační kurz
17. 4. 2020
Znojmo
ART OF TARTELETTE
Workshop pro milovníky sladkých tarteletek pod vedením dvojnásobné mistryně ČR v cukrařině Radmily Čermákové. Workshop je zaměřený nejen pro začátečníky, kteří chtějí rozvíjet své cukrářské umění,…
Neakreditovaný kurz
23. 4. 2020
CHOCOLATE PRALINES & TRUFFLES
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho Čokoládové workshopu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner. Workshop je zaměřený pro mírně pokročilé. Během 6-ti…
Neakreditovaný kurz
25. 4. 2020
RED VELVET New York
Překvapte své klienty či blízké sametovým dezertem jako v luxusním hotelu Waldorf Astoria! Přijďte se naučit péct unikátní dort Red Velvet podle propracovaného receptu mistryně ve svém oboru,…
Neakreditovaný kurz
1. 5. 2020
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství, Radmila Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního…
Neakreditovaný kurz
7. 5. 2020
MIRROR GLAZE CAKE
Naučte se péct a hlavně zdobit dorty podle netradiční a inovativní metody profesionální cukrářky - oceňované mistryně v oboru - Radmily Čermákové a překvapte své blízké dortem s puncem luxusu!…
Neakreditovaný kurz
14. 5. 2020
Brno-město
Úvod do degustace
Kurz je určen milovníkům vína, ale také lidem, kteří s vínem denně pracují. Účastníci kurzu získají širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína, naučí se rozeznávat základní chutě a vůně vína…
Neakreditovaný kurz
19. 5. 2020
Brno-město
Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a…
Neakreditovaný kurz
27. 5. 2020
Brno-město
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie, díky nimž se stanete těmi nejlepšími hostiteli! A navíc - dostanete na památku zástěru, se kterou se Vám díky…
Neakreditovaný kurz
6. 6. 2020
Blansko
FAULT CAKE
Chcete ukázat svým blízkým, jaké báječné a neokoukané varianty ve zdobení dortů lze vytvořit a nechcete tvořit dorty, jako mají všichni ostatní? Pak je tento kurz právě pro Vás! Buďte trendy ve Vašem…
Neakreditovaný kurz
12. 6. 2020
Brno-město
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly!…
Neakreditovaný kurz
19. 6. 2020
SVATEBNÍ DVOUPATROVÉ DORTY Luxusní dorty na svatbu!
Přijďte na náš nově vypsaný workshop zvýšit úroveň Vašeho cukrářského umění a naučte se pod exkluzivním vedením profesionální cukrářky Radmily Čermákové vytvořit dort, který se stane ozdobou každé…
Neakreditovaný kurz
26. 6. 2020
Brno-město
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé