Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět na vyhledávání kurzů

Rekvalifikace a kurzy: Gastronomie a potravinářství | Jihomoravský kraj


V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Pokud jste zvolili tuto kategorii rekvalifikačních kurzů, mohlo by vás také zajímat doplnění schopnostní z oblasti služeb zákazníkům zahrnující
i obchod nebo z oblasti výživového poradenství, potravinářství, hygieny a toxikologie potravin, které naleznete v sekci
zdravotnictví. Nevíte-li si však rady s výběrem vhodného kurzu nebo rekvalifikace, můžeme vám pomoci. Kontaktujte nás e-mailem na info@vzdelavanivsem.cz nebo volejte na tel. 547 215 588.

V kategorii Gastronomie a potravinářství je aktuálně
85 vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů od 14 vzdělavatelů.
Zobrazení
Místo konání
Statut kurzu
Datum od
Cena do

Doporučené kurzy v kategorii

Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude…
Neakreditovaný kurz
19. 9. 2019
Brno-město
Jak jíst zdravě bez masa? - Sám sobě výživovým poradcem a kuchařem
O čem kurz bude? Tento I. kurz bude zaměřen na vegetariánství, stravování bez masa včetně ryb. Naučím vás, jak stravě rozumět na odborné úrovni (1. část 3 h, od 700 kč) a zároveň jak to převést do…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba cukrářských produktů
Obsah kurzu: Kvalita vstupních surovin Pečivárenská jakost pšeničné mouky Technologie výroby muffin a cup cake Technologie výroby cheesecak Vady cukrářských výrobků Praxe: Praktická výroba muffin s…
Neakreditovaný kurz
otevřený termín
Brno-město
Výroba restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H …
Rekvalifikační kurz
otevřený termín
Brno-město

Další kurzy

Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a…
Neakreditovaný kurz
5. 6. 2019
Brno-město
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z čokoládové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
6. 6. 2019
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie a navíc dostanete zástěru, na které se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit příjemné…
Neakreditovaný kurz
8. 6. 2019
Blansko
Vinařská akademie II - Vinařství ČR
Pro všechny milovníky vína různých profesí, kteří mají zájem se odborně vzdělávat pod vedením zkušených lektorů s večerními prezentacemi vín od vybraných vinařů OBSAH KURZU: Vinařské oblasti a…
Neakreditovaný kurz
14. 6. 2019
Břeclav
Barman profesní kvalifikace 65-009-H
Specializační kurz barman, je rekvalifikace, probíhá jeden týden denní intenzivní výukou. Rozsah kurzu je 40 hodin, které probíhají za barovými pulty, kde se frekventanti naučí míchat v šejkru,…
Rekvalifikační kurz
17. 6. 2019
Brno-město
Biodynamické vinohradnictví a vinařství
Jedinečný kurz, kterým Vás provede Lukáš Rudolfský, jehož vinařství má certifikaci Demeter, a proto je tím nejlepším, který může předat své zkušenosti a znalosti přímo z praxe. Součástí přednášky je…
Neakreditovaný kurz
18. 6. 2019
Břeclav
Úvod do degustace
Kurz je určen milovníkům vína, ale také lidem, kteří s vínem denně pracují. Účastníci kurzu získají širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína, naučí se rozeznávat základní chutě a vůně vína…
Neakreditovaný kurz
19. 6. 2019
Brno-město
Vinařská akademie I - Kadet
Pro všechny milovníky vína různých profesí, kteří mají zájem se odborně vzdělávat pod vedením zkušených lektorů s večerními prezentacemi vín od vybraných vinařů Obsah kurzu: Réva vinná – rostlina,…
Neakreditovaný kurz
2. 8. 2019
Břeclav
Příprava teplých pokrmů profesní kvalifikace 65-001-H
Teoretická výuka zahrnuje technologii pokrmů, obchodní počty, hygienu potravin, potraviny a výživu. V praktické části jsou účastníci kurzu zařazeni do vybraných restauraci, hotelových restaurací,…
Rekvalifikační kurz
12. 8. 2019
Brno-město
Příprava teplých pokrmů přípravný kurz k vykonání profesní kavlifikace 65-001-H
Kurz zahrnuje teoretickou výuku technologii pokrmů, obchodní počty,hygienu potravin, potraviny a výživu, Odborný výcvik probíhá v naši plně vybevné kuchyni, ve stejném místě, jak učebna teorie.
Profesní zkouška
13. 8. 2019
Minimalizace síry ve víně
xid siřičitý je nejúčinnější, je-li přidán ve správný okamžik a v optimálním množství. Také vy si se sírou nevíte někdy rady? Na přání vinařů jsme připravili tento kurz. Přednáší doc. Ing. Mojmír…
Neakreditovaný kurz
3. 9. 2019
Břeclav
MAKRONKY A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes. Od výroby těsta, přes náplně z limetkové ganáže do makronek, speciálního krému…
Neakreditovaný kurz
19. 9. 2019
1 2 3 4 5 6

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktujte nás Aktivní vzdělavatelé