MIKULÁŠSKÉ VAŘENÍ A TVOŘENÍ PRO DĚTI

Anotace:
Dětské vaření, tvoření a pečení na Mikuláše.

Popis kurzu:
Kurz je zaměřen nadětské tvoření vánočních ozdob, vaření s profesionlním kuchařem, pečení vanilkovo skořicových rohlíčků dle receptu naši mistryně cukrářského řemesla Radmilky, Míchání drinků s barmankou babičkou Zdenou.

Nabyté znalosti a dovednosti:
Vaření - Andělská polívčička - -hovězí polévka s vlastnoručně vyrobenými nudličkami -Čertovské Pizza - -domácí pizza dle receptu čerta Michala Mikulášská hůl - -ovocné špízy máčené v čokoládové fontáně Tvoření vánočních ozdob.

MIKULÁŠSKÉ VAŘENÍ A TVOŘENÍ PRO DĚTI
5.12.2021
Brno
Prezenční
Cena
1 450 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Kurzy vaření

Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a organizace práce v gastronomických provozech a…
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie, díky nimž se stanete těmi nejlepšími hostiteli! A navíc - dostanete na památku zástěru, se kterou se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit…
2.10.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
Příprava minutek
Obsah kurzu: Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů Přejímka potravinářských surovin Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů Nakládání s inventářem Organizování práce v provozu
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…