Výroba cukrářských produktů

Popis kurzu:
Obsah kurzu: Kvalita vstupních surovin Pečivárenská jakost pšeničné mouky Technologie výroby muffin a cup cake Technologie výroby cheesecak Vady cukrářských výrobků Praxe: Praktická výroba muffin s přídavkem vlákniny Praktická výroba cheesecake i cup cake Rozsah kurzu: 1 den, 7 hodin

Nabyté znalosti a dovednosti:
Kurz je určen všem zájemcům, kteří chtějí získat nové informace o zpracování mouky na moderní cukrářské výrobky (muffiny, cupcake, cheesecake), jejích kvalitě a podstatě pečení, chtějí si rozšířit svoje znalosti a odbornost. Pro ty, co s cukrářskými výrobky pracují (menší i větší provozy), i milovníky kvalitního cukrářského produktu, kteří se o tomto oboru chtějí dozvědět více.

Výroba cukrářských produktů
Na dotaz
Prezenční
Cena
2 100 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Cukrář/pekař

Výroba chleba z kvasu
Obsah: Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci Legislativa - právní předpisy Pekařská jakost žitné mouky Biochemické procesy probíhající při zrání těsta Biochemické procesy v průběhu pečení Vady chleba Praxe: Praktická výroba…
Na dotaz
Mendelova univerzita v Brně, Institut…
Profesní zkouška: Výroba zákusků a dortů
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 8 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní zkouška: Výroba jemného pečiva
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 7 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…