Zpracování masa a výroba masných výrobků

Popis kurzu:
Obsah kurzu: Jatečnictví (základní operace a jejich význam na jakostní parametry) Bourání masa (zejména třídění pro masnou výrobu) Chlazení a zmrazování masa (význam podmínek úchovy při zpracování a uvádění na trh) Suroviny a operace v masné výrobě (včetně technického zázemí) Rozdělení masných výrobků (normy, vyhláška) Receptury, regionální výrobky, problematika solení a používání koření Trvanlivé masné výrobky (rozdělení do skupin, zásady výroby a úchovy) Vady masných výrobků Balení masa a masných výrobků, obaly Zpracování živočišných tuků Praxe: Praktická výroba tepelně opracovaných masných výrobků - vařeného výrobku, drobného masného výrobku, tyčového salámu aj. Rozsah kurzu: 3 dny, 6 hodin denně, převážně praktická výuka proložená teorií

Nabyté znalosti a dovednosti:
Pro koho je kurz určen: Všem, kteří chtějí získat nové poznatky a informace ze zpracování masa a výroby masných výrobků, chtějí si rozšířit odbornost. Pro širokou veřejnost a milovníky masa, zaměstnance v provozech, faremní zpracovatele.

Zpracování masa a výroba masných výrobků
Na dotaz
Brno
Prezenční
Cena
5 300 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Řezník/uzenář

Výroba masných klobás
Kurz je určen pro širokou veřejnost a milovníky masa, zaměstnance v provozech, faremní zpracovatele, kteří chtějí proniknout do výroby klobás.
Na dotaz
Mendelova univerzita v Brně, Institut…
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace