Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět do kategorie Kuchař

Příprava teplých pokrmů profesní kvalifikace 65-001-H

Popis
Teoretická výuka zahrnuje technologii pokrmů, obchodní počty, hygienu potravin, potraviny a výživu.

V praktické části jsou účastníci kurzu zařazeni do vybraných restauraci, hotelových restaurací, dle předem vytvořeného výběru s přihlédnutím k místu bydliště absolventa. Teoretické znalosti si zde ověří v praxi.
Cíle
Po ukončení praktické části probíhají zkoušky v rozsahu 5 hodin, na základě výsledku se vystavuje osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností. Po dovršení úplné kvalifikace, která se skládá z Příprava teplých pokrmů, Příprava pokrmů studené kuchyně a Příprava minutek možnost zažádat o ŽL, nebo si podat žádost, na jakékoliv státní škole se zaměřením na gastronomii, k možnosti vykonání závěrečné zkoušky k výučními listu.

Poznámka

Jsme opravdu akreditovaní u MŠMT ČR (www.msmt.cz), kde si zjistíte i číslo akreditace.
Prosím ověřte si to, protože ne všechny vzdělávací subjekty, které tvrdí, že mají akreditaci, ji opravdu mají.
Touto poznámkou bojuji proti nekalým praktikám ve vzdělávání.
Autorizované osoby pro profesní zkoušky, si můžete ověřit na www.narodnikvalifikace.cz

Praktické informace o kurzu

Ulice a č.p.
NcM Vzdělávací středisko, Antonína Macka 2
Obec
Brno
PSČ
61200
Okres
Brno-město
Termín
od 12. 8. 2019
do 13. 9. 2019
Cena
14 900 Kč
Formální výstup
Osvědčení o získání profesní kvalifikace
Statut
Rekvalifikační kurz

Máte zájem nebo otázky?
Pište pořadateli kurzu

Povinné položky
Ochrana osobních údajů

Není tento kurz pro vás to pravé?

Podívejte se na dalších 16 kurzů v kategorii Kuchař

Poradíme vám, jak si vybrat správný kurz

Využijte našeho live chatu v rámci služby internetového poradenství.