Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět do kategorie Cukrář/pekař

Výroba chleba a běžného pečiva

Popis
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 180 hodin (z toho 20 hodin teorie a 160 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 9 výukových modulů a 1 modulu Závěrečná práce. Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a zhotovení závěrečné práce. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 8 hodin.

Vstupními požadavky je minimálně základní vzdělání, platný zdravotní průkaz a předepsaný pracovní oděv.

Praktické informace o kurzu

Ulice a č.p.
Dvořákova 19
Obec
Znojmo
PSČ
669 02
Okres
Znojmo
Cena
5 000 Kč
Formální výstup
Osvědčení o získání profesní kvalifikace
Statut
Rekvalifikační kurz

Máte zájem nebo otázky?
Pište pořadateli kurzu

Povinné položky
Ochrana osobních údajů

Není tento kurz pro vás to pravé?

Podívejte se na dalších 25 kurzů v kategorii Cukrář/pekař

Podobné kurzy

Výroba perníku

Kde: Znojmo

Cena: 4 500 Kč

Řemeslná výroba perníků

Kde: Znojmo

Cena: 4 500 Kč

Poradíme vám, jak si vybrat správný kurz

Využijte našeho live chatu v rámci služby internetového poradenství.