Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět do kategorie Ostatní

Výroba běžného a jemného pečiva

Popis
Obsah kurzu:
Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci
Legislativa - právní předpisy
Mlynářské technologie
Pekařská jakost pšeničné mouky
Princip kynutí a kvalita lepku
Mýty o bezlepkové dietě
Pekařská jakost žitné mouky
Biochemické procesy probíhající při zrání těsta
Biochemické procesy v průběhu pečení
Vady pekařských výrobků

Praxe:
Praktická výroba běžného a vícezrnného pečiva s přídavkem vlákniny.
Praktická výroba jemného pečiva

Rozsah kurzu:8 hodin (1 den), teorie + praxe

Praktické informace o kurzu

Ulice a č.p.
Obec
PSČ
Okres
Brno-město
Termín
12. 9. 2019
Cena
2 100 Kč
Formální výstup
Osvědčení o absolvování kurzu
Statut
Neakreditovaný kurz

Máte zájem nebo otázky?
Pište pořadateli kurzu

Povinné položky
Ochrana osobních údajů

Není tento kurz pro vás to pravé?

Podívejte se na dalších 99 kurzů v kategorii Ostatní

Poradíme vám, jak si vybrat správný kurz

Využijte našeho live chatu v rámci služby internetového poradenství.