Při poskytování služeb a analýze návštěvnosti nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací
Zpět do kategorie Kurzy vaření

Výroba chleba z kvasu

Popis
Obsah:
Kvalita vstupní suroviny - vliv cereálií na výživovou bilanci
Legislativa - právní předpisy
Pekařská jakost žitné mouky
Biochemické procesy probíhající při zrání těsta
Biochemické procesy v průběhu pečení
Vady chleba

Praxe:
Praktická výroba kváskového chleba a příprava kvásku

Rozsah: jednodenní kurz (6 hodin)
Cíle
Kurz je určen všem zájemcům, kteří chtějí získat nové informace o zpracování žitné mouky, její kvalitě a podstatě pečení chleba z kvasu, chtějí si rozšířit svoje znalosti a odbornost. Pro ty, co s pekařskými výrobky pracují, i milovníky kvalitního pečiva, kteří se o tomto oboru chtějí dozvědět více.

Praktické informace o kurzu

Ulice a č.p.
Obec
PSČ
Okres
Brno-město
Cena
1 500 Kč
Formální výstup
Osvědčení o absolvování kurzu
Statut
Neakreditovaný kurz

Máte zájem nebo otázky?
Pište pořadateli kurzu

Povinné položky
Ochrana osobních údajů

Není tento kurz pro vás to pravé?

Podívejte se na dalších 14 kurzů v kategorii Kurzy vaření

Podobné kurzy

Výroba běžného a jemného pečiva

Kde: Brno-město

Cena: 2 100 Kč

Výroba cukrářských produktů

Kde: Brno-město

Cena: 2 100 Kč

Gruzie - kolébka světového vinařství

Kde: Břeclav

Cena: 1 490 Kč

Poradíme vám, jak si vybrat správný kurz

Využijte našeho live chatu v rámci služby internetového poradenství.