HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Pořadatel kurzu:
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Popis kurzu:
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit kritický bod. Absolventi kurzu získají informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP ve vlastním provozu.
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému HACCP dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní.
Obsah kurzu:


Úvod do HACCP (legislativní zakotvení ČR, EU, Codex Alimentarius)

Program nezbytných předpokladů (DDD, SVP, SHP, sanitační řád)

Popis produktu

Popis použití produktu

Sestavení proudových diagramů

Hodnocení rizika

Stanovení kritických kontrolních bodů a kontrolních bodů

Stanovení kritických mezí pro kritické kontrolní body

Monitoring kritických kontrolních bodů

Nápravná opatření

Ověření systému HACCP

Dokumentace systému HACCP

Přezkoumání systému HACCP (plán požadavky a stanovení pro interní audit)

UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje ke školení budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
24.9.2025
Prezenční
Cena
1 490 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Technické profese a řemesla » Ostatní

Vedení, komunikace a motivace lidí - pro mistry
Mistr je klíčovým článkem mezi vedením společnosti a zaměstnanci. Jeho schopnost efektivně komunikovat, vést a motivovat tým přímo ovlivňuje pracovní výkon, atmosféru na pracovišti i výsledky firmy. Toto školení poskytne mistrům praktické…
16.12.2025
Mgr. Klára KADÉTOVÁ Ph.D.
Spisová a archivní služba
Spisová a archivní služba - uchovávání a vyřazování dokumentů v praxi veřejnoprávních původců včetně novely platné od 1. 7. 2023. Seminář je určen územním samosprávným celkům a jimi založeným nebo zřízeným organizačním složkám a právnickým…
2.10.2025
Mgr. Anna VAŠÍČKOVÁ
Vedení, komunikace a motivace lidí - pro mistry
Mistr je klíčovým článkem mezi vedením společnosti a zaměstnanci. Jeho schopnost efektivně komunikovat, vést a motivovat tým přímo ovlivňuje pracovní výkon, atmosféru na pracovišti i výsledky firmy. Toto školení poskytne mistrům praktické…
21.11.2025
Mgr. Klára KADÉTOVÁ Ph.D.

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Vzdělávání » Ostatní

Zákoník práce ve školství se zaměřením na pracovní dobu…
Účastníci vzdělávací akce si ověří, zda správě aplikují ustanovení zákoníku práce a speciální právní úpravy dané zákonem o pedagogických pracovnících. Projdeme obecná ustanovení zákoníku práce, která se vztahují obecně na všechny zaměstnance ve…
9.10.2025
JUDr. Hana POLÁKOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
Moje budoucnost: sny, vize a cíle
Kurz je určen kariérovým poradcům, kteří se chtějí inspirovat a obohatit svoji praxi o nové techniky a přístupy pro práci s klientem nebo skupinou. Jedná se o jeden z osmi tematických modulů, které lze využít při práci s portfoliem klienta. Cíl…
Na dotaz
JCMM, z. s. p. o.