Vzdělávání - Ostatní

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů
Vzdělávání - Ostatní

Pokud zvolíte doplnění kvalifikace nebo rekvalifikační kurz z dalších oblastí kategorie vzdělávání, získáte znalosti z oboru bezpečnosti práce, ale i kreativních kurzů či marketingu vzdělávání a na školách. Můžete absolvovat psychiatrické minimum nebo se věnovat tématu předcházení agrese a šikany v kolektivu. Důležitá je také komunikace s rodiči a management přijímacího řízení ve vzdělávacích institucích. Pedagogické vzdělání může sloužit i jako prostředek ke zlepšení prezentačních schopností a dovedností zástupců profesí, které vyžadují dobré komunikační schopnosti, jako například manažerů, administrativních pracovníků, obchodníků aj.









Autogenní trénink: zvládání stresu a prevence vyhoření
Autogenní trénink je evropskou, tradiční tréninkovou metodou založenou na relaxaci. Stejně jako ostatní relaxační metody vychází z poznatků o vzájemné souvislosti mezi třemi faktory: psychickou tenzí, funkčním stavem vegetativní nervové soustavy a…
18.9.2025
CETERAS s.r.o.
Hygienické minimum - online kurz
Popis kurzu: Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000…
18.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
Motorická gramotnost a inhibice primitivních reflexů
Kurz se zabývá významem rozvoje motoriky dítěte a jeho vlivu na učební dovednosti. Zaměřuje se na primitivní reflexy, jejichž přetrvávání může způsobovat jak specifické poruchy učení (dyslexie, dysgrafie, dyspraxie, ADHD, ADD) tak jiné psychické…
Od 19.9.2025 (+1 další)
CETERAS s.r.o.
Vysokoškolská legislativa se zaměřením na studijně-právní agendu…
Seminář je určen zaměstnancům vysokých škol a jejich fakult, kteří jsou odpovědní za výkon studijní agendy, zejména za vydávání rozhodnutí o studentech a uchazečích. Typicky tedy studijním prorektorům a proděkanům, na nichž leží finální odpovědnost…
19.9.2025
Akademické centrum studentských aktivit
Veřejné zakázky od A do Z
Osvojte si vědomosti z problematiky zadávání veřejných zakázek, včetně konkrétních příkladů a řešení případových studií s ohledem na zákon č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Seznamte se s jednotlivými fázemi výběrového řízení a průběhem…
23.9.2025
Mgr. Martin BUDIŠ
Veřejné zakázky od A do Z
Osvojte si vědomosti z problematiky zadávání veřejných zakázek, včetně konkrétních příkladů a řešení případových studií s ohledem na zákon č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Seznamte se s jednotlivými fázemi výběrového řízení a průběhem…
23.9.2025
Mgr. Martin BUDIŠ
Veřejné zakázky od A do Z
Osvojte si vědomosti z problematiky zadávání veřejných zakázek, včetně konkrétních příkladů a řešení případových studií s ohledem na zákon č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Seznamte se s jednotlivými fázemi výběrového řízení a průběhem…
23.9.2025
Mgr. Martin BUDIŠ
Veřejné zakázky od A do Z
Osvojte si vědomosti z problematiky zadávání veřejných zakázek, včetně konkrétních příkladů a řešení případových studií s ohledem na zákon č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Seznamte se s jednotlivými fázemi výběrového řízení a průběhem…
23.9.2025
Mgr. Martin BUDIŠ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
Pedagogické intervence – její financování a vykazování - online…
Od 1. 2. 2021 došlo v oblasti poskytování pedagogické intervence k zásadním změnám, což se odrazilo i ve financování. Změna se dotkla i vykazování pedagogické intervence ve výkaze P1c-01, který je stěžejním pro získání finančních prostředků pro…
25.9.2025
Ing. Petra SCHWARZOVÁ
1 2 3 ... 9 10 11