Gastronomie a potravinářství

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů
Gastronomie a potravinářství

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.









Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů (29-007-H), (dle zákona č. 179/2006 Sb. ) a na…
23.8.2024 - 22.10.2024
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a zrání hroznů Vybavení vinařského provozu …
2.9.2024 - 3.9.2024
Mendelova univerzita v Brně, Institut…
Kuchař/kuchařka teplých pokrmů - víkendový kurz
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Kuchař/kuchařka teplých pokrmů (65-001-H), dle zákona č. 179/2006 Sb. a na řádný výkon…
6.9.2024 - 5.11.2024
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva - víkendový kurz
Cílem vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva (29-001-H) dle zákona č. 179/2006 Sb. a na řádný výkon této profesní…
20.9.2024 - 23.10.2024
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných…
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat (29-019-H) (dle zákona…
3.10.2024 - 1.11.2024
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Základy sommeliérství
Obsah kurzu: historie a význam slova sommelier sommelier a jeho význam a funkce rozdělení vín v ČR a ve světě významné vinařské oblasti ve světě, druhy světových vín (praktická ukázka vín z těchto oblastí) historie révy vinné, základní odrůdy révy…
7.11.2024 - 8.11.2024
Mendelova univerzita v Brně, Institut…
Barista - profesní kurz
Určen všem, kteří milují kávu a mají zájem o bližší poznání procesu proměny kávového zrnka z nepraženého v pražené. Účastníci se seznámí s rozdíly mezi „správně a nesprávně – zdravě a nezdravě“ připravenou kávou (ze všech způsobů přípravy kávových…
30.11.2024
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Barista - příprava kávy
Máte rádi kávu? Chcete se zdokonalit v její přípravě? Přijďte k nám a my vás naučíme, jak správně vybrat a připravit výbornou kávu!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Kurz: Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz: Výroba chleba a běžného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových modulů. Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz pletení vánoček
Účastníci si osvojí znalosti a praktické dovednosti pro pletení vánoček, jejich dohotovení, pečení a balení. Kurz je zájmový, probíhá v odpoledních hodinách v rozsahu 2 hodiny.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz studené kuchyně
Děláte rodinné oslavy? Chystáte rádi pohoštění pro přátele? Chcete se zdokonalit v přípravě studené kuchyně? Přijdte k nám!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Kurz Výroba jemného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (10 výukových modulů po 8 hodinách, z toho 1 hodina teorie a 7 hodin praxe). Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a zhotovení…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
1 2