Gastronomie a potravinářství

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů
Gastronomie a potravinářství

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.









Barman - denní kurz
Osvojíte si práci za barem i přípravu koktejlů. Naučíte se technologie přípravy drinků, samotnou přípravu i rozeznávání nápojů podle použitých surovin a technologie přípravy. Dále se naučíte práci za barem včetně její organizace. Zvláštní důraz v…
7.2.2022 - 16.2.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků", (dle zákona č.…
11.2.2022 - 11.4.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Výroba zákusků a dortů - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba zákusků a  dortů (29-007-H), (dle zákona č. 179/2006 Sb. ) a na řádný výkon této…
11.2.2022 - 11.4.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Příprava pokrmů studené kuchyně - víkendový
Kurz v malém počtu stejně naladěných osob, individuální přístup a výuku v profesionálním a pozitivním prostředí. Setkávat se budeme každý druhý víkend (pátek odpoledne teorie, so, ne praxe). Na konci kurzu vykonáte zkoušku profesní kvalifikace
25.2.2022 - 28.3.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Výroba chleba a běžného pečiva - víkendový
Cílem vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba chleba a běžného pečiva (29-001-H) dle zákona č. 179/2006 Sb. a na řádný výkon této profesní …
25.2.2022 - 28.3.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Barista - profesní kurz
Určen všem, kteří milují kávu a mají zájem o bližší poznání procesu proměny kávového zrnka z nepraženého v pražené. Účastníci se seznámí s rozdíly mezi „správně a nesprávně – zdravě a nezdravě“ připravenou kávou (ze všech způsobů přípravy kávových…
28.2.2022 - 2.3.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Složitá obsluha hostů - víkendový
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Složitá obsluha hostů (65-008-H) (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této…
25.3.2022 - 9.5.2022
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Barista - příprava kávy
Máte rádi kávu? Chcete se zdokonalit v její přípravě? Přijďte k nám a my vás naučíme, jak správně vybrat a připravit výbornou kávu!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Kurz: Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz: Výroba chleba a běžného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových modulů. Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz pletení vánoček
Účastníci si osvojí znalosti a praktické dovednosti pro pletení vánoček, jejich dohotovení, pečení a balení. Kurz je zájmový, probíhá v odpoledních hodinách v rozsahu 2 hodiny.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz studené kuchyně
Děláte rodinné oslavy? Chystáte rádi pohoštění pro přátele? Chcete se zdokonalit v přípravě studené kuchyně? Přijdte k nám!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Kurz Výroba jemného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (10 výukových modulů po 8 hodinách, z toho 1 hodina teorie a 7 hodin praxe). Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a zhotovení…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
1 2 3