Gastronomie a potravinářství

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů
Gastronomie a potravinářství

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.









RED VELVET NEW YORK
Překvapte své klienty či blízké sametovým dezertem jako v luxusním hotelu Waldorf Astoria! Přijďte se naučit péct unikátní dort Red Velvet podle propracovaného receptu mistryně ve svém oboru, cukrářky Radmily Čermákové, a jeho vláčnost si Vás…
11.9.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
CHOCOLATE PRALINES & TRUFFLES
Čokoláda už nebude mít žádné tajemství, jakmile se zúčastníte našeho Čokoládové workshopu, kterým Vás provede mistr cukrář Kamil Mošner. Workshop je zaměřený pro mírně pokročilé. Během 6-ti hodinového workshopu se naučíte: temperaci čokolády ruční…
12.9.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
Barman profesní kvalifikace 65-009-H
Specializační kurz barman, je rekvalifikace, probíhá jeden týden denní intenzivní výukou. Rozsah kurzu je 40 hodin, které probíhají za barovými pulty, kde se frekventanti naučí míchat v šejkru, míchací sklenici a přímou cestou, samozřejmostí je…
13.9.2021 - 20.9.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
ECLAIRS
Originalita a neotřelost je Vaším mottem a rádi byste ho zakomponovali do Vašeho cukrářského umění? Pak je tento workshop právě pro Vás! Přijďte si osvojit přípravu originálního receptu na dezerty, v podání Radmily Čermákové!
14.9.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
TAJEMSTVÍ VÝROBY MAKRONEK A CUPCAKES
Dvojnásobná mistryně ČR v oboru cukrářství Radka Čermáková, Vás provede světem cukrařiny v podobě makronek a cupcakes.
16.9.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
Složitá obsluha hostů profesní kvalifikace 65-008-H
Kurz probíhá intenzivní denní výukou 8,30 - 15,35 hodin, celková hodinová dotace je 152 hodin, které jsou rozděleny na část teoretickou, a část praktickou. V teoretické výuce se frekventanti seznámí s obsluhou hostů, se sestavováním jídelních a…
20.9.2021 - 19.10.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
"Nahé" dorty a jejich zdobení
Dvoudenní kurz Objevte kouzlo "nahých" dortů ve dvoudenním workshopu zaměřeném na tvorbu základních korpusů a krémů a následně tvorbou ozdob od modelace jednoduchých figurek po karamelové perly! Naučte se během dvou dnů péct dort jako…
24.9.2021 - 25.9.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
MINIDESSERTS
V kurzu Minidesserts Vás naučíme miniverze těch nejlepších dezertů současné gastronomie, díky nimž se stanete těmi nejlepšími hostiteli! A navíc - dostanete na památku zástěru, se kterou se Vám díky příjemnému a přátelskému prostředí budou pojit…
2.10.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
Hygienické minimum
Seminář k získání znalostí nutných k ochraně veřejného zdraví – zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změnách některých souvisejících zákonů v platném znění §19/odst. 2. Výuka bude probíhat ve vzdělávacím středisku na Antonína Macka…
4.10.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
FAULT CAKE
Chcete ukázat svým blízkým, jaké báječné a neokoukané varianty ve zdobení dortů lze vytvořit a nechcete tvořit dorty, jako mají všichni ostatní? Pak je tento kurz právě pro Vás! Buďte trendy ve Vašem pečení a přijďte na náš nový workshop, kde se…
8.10.2021 - 9.10.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
MIKULÁŠSKÉ VAŘENÍ A TVOŘENÍ PRO DĚTI
Dětské vaření, tvoření a pečení na Mikuláše.
5.12.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
VÁNOČNÍ CUKROVÍ S RADMILOU
Připravte si letos vánoční pohoštění v novém hávu!
10.12.2021 - 11.12.2021
PhDr. Zdeňka Endlicherová Gastro NcM…
Barista - příprava kávy
Máte rádi kávu? Chcete se zdokonalit v její přípravě? Přijďte k nám a my vás naučíme, jak správně vybrat a připravit výbornou kávu!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
1 2 3