Kurz: Výpomoc při přípravě pokrmů

Popis kurzu:
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových modulů. Kurz je ukončen závěrečnou praktickou zkouškou v rozsahu 5 hodin.

Nabyté znalosti a dovednosti:
Příprava na zkoušku profesní kvalifikace

Kurz: Výpomoc při přípravě pokrmů
Na dotaz
Znojmo
Prezenční
Cena
13 200 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Kuchař

Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a organizace práce v gastronomických provozech a…
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…
Příprava minutek
Obsah kurzu: Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů Přejímka potravinářských surovin Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů Nakládání s inventářem Organizování práce v provozu
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…
Složitá obsluha hostů
Zkouška k profesní kvalifikaci: Složitá obsluha hostů (kód: 65-008-H)
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…