Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva - víkendový

Popis kurzu:
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání
zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace - Pracovník/pracovnice výroby jemného
pečiva (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profesní kvalifikace v praxi.

Možnosti pracovního uplatnění absolventa
Po získání úplné kvalifikace bude absolvent tohoto programu připraven na pekařské povolání
tak, aby mohl pracovat v pekařských provozech na pozici zaměstnance ve velkých, středně
velkých i malých pekárnách a obchodních zařízeních zabývajících se prodejem pekařských
výrobků.

Vstupní požadavky
Vzdělávací program je určen pro uchazeče s minimálně základním vzděláním.

Nabyté znalosti a dovednosti:
Hlavním cílem je lepší uplatnění absolventů na trhu práce, rozšíření znalostí a dovedností v daném oboru a získání nové kvalifikace. Vzdělávací program tvoří čtyři povinné moduly, které na sebe vzájemně navazují a doplňují se: • Suroviny pro výrobu jemného pečiva • Výroba, dělení a tvarování těst • Pečení a dohotovení jemného pečiva • Uchovávání, prodej a evidence výrobků Těžištěm výuky je praktická výuka zaměřená na získání dovedností a návyků, kde bude využita instruktáž, praktická cvičení, předvedení a nácvik. Uchazeči budou získávat pracovní návyky a dovednosti na odborném pracovišti pod dohledem lektorů praktické výuky. Součástí praktické výuky bude využívání názorných pomůcek, praktických ukázek, řešení problémových situací. V průběhu výuky bude zařazována práce s informacemi, odbornou literaturou i odbornými časopisy. Účastníci budou mít dostatečný časový prostor k opakování a procvičování.

Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva - víkendový
10.1.2025 - 3.3.2025
Brno
Prezenční
objednat Cena
17 600 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Cukrář/pekař

Profesní zkouška: Výroba zákusků a dortů
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 8 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz Výroba jemného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (10 výukových modulů po 8 hodinách, z toho 1 hodina teorie a 7 hodin praxe). Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a zhotovení…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní zkouška: Výroba restauračních moučníků
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 6 hodin. V
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…