Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz

Popis kurzu:
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba restauračních moučníků 29–012-H (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profesní kvalifikace v praxi.
Možnosti pracovního uplatnění absolventa Absolvent se uplatní v cukrářských provozech a to nejen v cukrárnách, ale také v hotelech a restauracích.

Vstupní požadavky
- minimálně základní vzdělání

Nabyté znalosti a dovednosti:
Jedná se o program, jehož hlavním cílem je obnovení či získání praktických dovedností a teoretických znalostí z oblasti cukrářské výroby - příprava náplní a polev, korpusů, výroba jednotlivých restauračních moučníků a jejich aranžování. Dalším cílem je osvojení si hygienických předpisů, včetně povědomí o ekologické problematice v cukrářské technologii a bezpečnosti práce.

Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků - víkendový rekvalifikační kurz
14.3.2025 - 17.4.2025
Brno
Prezenční
objednat Cena
17 800 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Cukrář/pekař

Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva - víkendový kurz
Cílem vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva (29-001-H) dle zákona č. 179/2006 Sb. a na řádný výkon této profesní…
28.3.2025 - 28.4.2025
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková…
Kurz: Výroba chleba a běžného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových modulů. Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní zkouška: Výroba perníku
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 6 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…