Vítejte v nabídce vzdělávacích kurzů!

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů








Anglický jazyk – začátečníci v 5 městech po celé ČR + elearning…
Kurz je určen pro úplné a věčné začátečníky, kteří se chtějí naučit rychle a efektivně domluvit jednoduchou angličtinou. Angličtina je mezinárodní dorozumívací jazyk. Jeho znalost Vám usnadní cestování, poznávání cizích kultur…
24.9.2025 - 17.6.2026
Orange Academy s.r.o.
Anglický jazyk – začátečníci v 5 městech po celé ČR + elearning…
Kurz je určen pro úplné a věčné začátečníky, kteří se chtějí naučit rychle a efektivně domluvit jednoduchou angličtinou. Angličtina je mezinárodní dorozumívací jazyk. Jeho znalost Vám usnadní cestování, poznávání cizích kultur…
24.9.2025 - 28.1.2026
Orange Academy s.r.o.
Anglický jazyk – začátečníci v 5 městech po celé ČR + elearning…
Kurz je určen pro úplné a věčné začátečníky, kteří se chtějí naučit rychle a efektivně domluvit jednoduchou angličtinou. Angličtina je mezinárodní dorozumívací jazyk. Jeho znalost Vám usnadní cestování, poznávání cizích kultur…
24.9.2025 - 28.1.2026
Orange Academy s.r.o.
Anglický jazyk – začátečníci v 5 městech po celé ČR + elearning…
Kurz je určen pro úplné a věčné začátečníky, kteří se chtějí naučit rychle a efektivně domluvit jednoduchou angličtinou. Angličtina je mezinárodní dorozumívací jazyk. Jeho znalost Vám usnadní cestování, poznávání cizích kultur…
24.9.2025 - 17.6.2026
Orange Academy s.r.o.
Anglický jazyk – začátečníci v 5 městech po celé ČR + elearning…
Kurz je určen pro úplné a věčné začátečníky, kteří se chtějí naučit rychle a efektivně domluvit jednoduchou angličtinou. Angličtina je mezinárodní dorozumívací jazyk. Jeho znalost Vám usnadní cestování, poznávání cizích kultur…
24.9.2025 - 17.6.2026
Orange Academy s.r.o.
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz
Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit…
24.9.2025
Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ
Opatrovnictví v praxi - online kurz
Seminář je určen pro opatrovníky osob omezených ve svéprávnosti, zaměstnancům obcí vykonávajících úkoly opatrovníka a jejich nadřízeným pracovníkům, opatrovníkům osob v jiných případech. Cílem kurzu je seznámit účastníky s aktuálními problémy…
24.9.2025
Mgr. Tomáš PAVLÍČEK
Seminář pro asistentky a sekretářky - zlepšení komunikačních…
Seminář je určen pro asistentky a sekretářky, které chtějí zlepšit své dovednosti v oblasti komunikace, etikety a profesionálního servisu. Pod vedením odborníka na psychologii, komunikaci a gastronomii se účastníci naučí: Základy efektivní…
24.9.2025
PhDr. Antonín BRYKS
Seminář pro asistentky a sekretářky - zlepšení komunikačních…
Seminář je určen pro asistentky a sekretářky, které chtějí zlepšit své dovednosti v oblasti komunikace, etikety a profesionálního servisu. Pod vedením odborníka na psychologii, komunikaci a gastronomii se účastníci naučí: Základy efektivní…
24.9.2025
PhDr. Antonín BRYKS
Seminář pro asistentky a sekretářky - zlepšení komunikačních…
Seminář je určen pro asistentky a sekretářky, které chtějí zlepšit své dovednosti v oblasti komunikace, etikety a profesionálního servisu. Pod vedením odborníka na psychologii, komunikaci a gastronomii se účastníci naučí: Základy efektivní…
24.9.2025
PhDr. Antonín BRYKS
1 2 3 ... 24 25 26 27 28 ... 123 124 125