Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů - víkendový kurz

Popis kurzu:
Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání
zkoušky konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Příprava minutek (65-004-H), (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profesní kvalifikace v praxi.

Absolvent se uplatní ve všech gastronomických podnicích, v podnicích specializujících se na přípravu jídel na objednávku, ve střediscích rychlého občerstvení a v cateringových společnostech.

Vstupní požadavky
Minimálně ukončené základní vzdělání, zdravotně způsobilý pro práci v oboru.
Výkon této pozice je omezen těmito onemocněními:
- závažná endokrinní onemocnění
- závažná onemocnění dýchacích cest a plic
- poruchy vidění
- onemocnění oběhové soustavy s funkčním omezením
- chronická onemocnění dýchacích cest a plic

Nabyté znalosti a dovednosti:
Cílem kurzu je připravit účastníky na zkoušku profesní kvalifikace, která je součástí ceny kurzu. Osvědčení o profesní kvalifikaci je jednou ze tří podmínek pro získání ŽL nebo k podání přihlášky k závěrečné učňovské zkoušce v oboru řezník-uzenář. Po jejím úspěšném složení získá absolvent výuční list v oboru.

Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů - víkendový kurz
24.1.2025 - 4.3.2025
Brno
Prezenční
objednat Cena
19 840 Kč

Máte otázky ke kurzu? Pošlete zprávu pořadateli.

Abychom Vám mohli službu poskytnout, potřebujeme Váš SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uděluji JCMM, z. s. p. o., sídlo Česká 166/11, 602 00 Brno, IČO: 750 64 707 (JCMM) souhlas se zpracováním svých osobních a citlivých údajů, které jsem uvedl/a v tomto formuláři, a údajů, které JCMM poskytnu při kariérovém poradenství realizovaném JCMM.

S mými osobními a citlivými údaji může JCMM nakládat způsobem a v největším rozsahu stanoveném v zákoně č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a dále v obecném nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, a to za účelem mé účasti na aktivitách JCMM.

JCMM moje osobní a citlivé údaje neposkytne bez mého souhlasu třetím osobám s výjimkou kontrolních a nadřízených orgánů. Svůj souhlas uděluji JCMM na dobu neurčitou.

Beru na vědomí, že podle obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů mám právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po JCMM informaci, jaké moje osobní údaje zpracovává, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u JCMM přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po JCMM výmaz těchto osobních údajů
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Nevybrali jste si?

Prohlédněte si další kurzy v podkategorii Gastronomie a potravinářství » Kuchař

Příprava minutek
Obsah kurzu: Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů Přejímka potravinářských surovin Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů Nakládání s inventářem Organizování práce v provozu
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…
Složitá obsluha hostů
Zkouška k profesní kvalifikaci: Složitá obsluha hostů (kód: 65-008-H)
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…
Příprava pokrmů studené kuchyně
Vzdělávací program je rozčleněn do 4 povinných modulů. Výuka je rozčleněna do 26 hodin teoretické výuky, 52 hodin praktické výuky a 2 hodiny jsou věnovány samostudiu. V modulu KSK 1 - Bezpečnost a organizace práce v gastronomických provozech a…
Na dotaz
Střední škola dopravy, obchodu a služeb…