Gastronomie a potravinářství

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů
Gastronomie a potravinářství

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.

Ostatní

Pokud zvolíte doplnění kvalifikace nebo kurz v oblasti gastronomie a potravinářství, zahrnuje nabídka rekvalifikací také semináře zabývající se výživovým poradenstvím a zdravou kuchyní. Nezbytnou součást vzdělávání v restauračních a potravinářských zařízeních tvoří také hygienické minimum. Z další nabídky kurzů jsou oblíbené ty, zaměřující se na mezinárodní kuchyni a přípravu exotických jídel, jako je kurz sushi, indické nebo čínské kuchyně. Specifickým tématem gastronomických kurzů je minimalistická kuchyně nebo carving. Ty mohou sloužit zájemci ke zvýšení kvalifikace po absolvování rekvalifikace kuchař nebo k osobnímu rozvoji.









Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace