Gastronomie a potravinářství

kurzů a vzdělávacích aktivit

vzdělavatelů
Gastronomie a potravinářství

V kategorii gastronomie a potravinářství naleznete kurzy, které vám mohou pomoci k lepšímu uplatnění nebo získání nového zaměstnání v žádaných profesích, jako jsou barman(ka), cukrář(ka), číšník/číšnice, kuchař(ka), pekař(ka), řezník/řeznice, uzenář(ka) apod.









Základy vinařství
Kurz je určen zájemcům a milovníkům vína jak z řad laiků a nadšenců, tak i malovinařů a pracovníků ve vinařském oboru. V rámci teoretické výuky budou probrána následující témata: Složení a zrání hroznů Vybavení vinařského provozu …
14.5.2024 - 15.5.2024
Mendelova univerzita v Brně, Institut…
Barista - příprava kávy
Máte rádi kávu? Chcete se zdokonalit v její přípravě? Přijďte k nám a my vás naučíme, jak správně vybrat a připravit výbornou kávu!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Kurz: Výpomoc při přípravě pokrmů
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomii, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci pro povolání Pomocný pracovník v pohostinství. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz: Výroba chleba a běžného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (z toho 16 hodin teorie a 64 hodin praxe). Ty jsou rozděleny do 8 výukových modulů. Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz pletení vánoček
Účastníci si osvojí znalosti a praktické dovednosti pro pletení vánoček, jejich dohotovení, pečení a balení. Kurz je zájmový, probíhá v odpoledních hodinách v rozsahu 2 hodiny.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Kurz studené kuchyně
Děláte rodinné oslavy? Chystáte rádi pohoštění pro přátele? Chcete se zdokonalit v přípravě studené kuchyně? Přijdte k nám!
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Kurz Výroba jemného pečiva
Kurz je určen pro zájemce, kteří si potřebují doplnit kvalifikaci. Probíhá prezenční formou v rozsahu 80 hodin (10 výukových modulů po 8 hodinách, z toho 1 hodina teorie a 7 hodin praxe). Program je ukončen zkouškou ve formě návrhu a zhotovení…
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní kvalifikace 65-004-H Příprava minutek
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=422
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Profesní kvalifikace 65-007-H Jednoduchá obsluha hostů
Bližší informace o zkoušce: http://www.narodni-kvalifikace.cz/detailKvalifikacnihoStandardu.aspx?s=31&id=63
Na dotaz
Integrovaná střední škola Hodonín,…
Profesní zkouška: Řemeslná výroba perníků
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 6 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní zkouška: Výroba jemného pečiva
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 7 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní zkouška: Výroba perníku
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 6 hodin.
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
Profesní zkouška: Výroba restauračních moučníků
Vzdělávací program je určen pro pracovníky, kteří vykonávají uvedenou činnost a potřebují si doplnit kvalifikaci. Zkouška ověřující znalosti a dovednosti uvedené profesní kvalifikace trvá 6 hodin. V
Na dotaz
Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova,…
1 2